snart111111

Då var det ett tag sen jag skrev här igen. Vetefan varför egentligen, har nog bara grym ide torka :p Ska se om ja orkar börja skriva lite oftare! Iallafall idag åkte jag och jobbade i morse som vanligt, klockan 17 körde jag hem och då lagade jag middag. Runt 18 typ så skrev undebara emelie att hon visst fick jobba ett extra pass så hon kunde inte träna.... Körde iväg själv och körde ett hårt pass som vanligt, ligger i snitt 5ggr i veckan nu och det är jag helnöjd med. Funkar bra!

Annars så är det faktiskt bara 2 veckor kvar till jag får min nya lägenhet, fan vad fort det går! 1e December! Har även kommit på att jag dricker ca 1L mjölk om dagen, 3dl på morgonen, 3dl innan träning och 4dl efter träning = 1L :p Dricker det dock med proteinpulver med choklad eller hallonsmak, haha :D Rena milkshaken.

Blir bara jobb och träning i veckan som vanligt, åka och handla lite i helgen med. Behöver lite nya kläder typ.

Lägger upp bilderna på nya lyan igen bara så att jag har nåt att längta efter, hahah!


?!

Då var det helg igen. Slutade vid halv 5 idag. Hem byta om sen till gymmet direkt! :)
Mamma ringde även och frågade om jag ville komma hem och äta tacos, JADÅ, haha! Så hem och duscha efter ett hårt pass på gymmet och sen "hem". Nu är jag iallfalla hemma igen och sitter och slöar i soffan bara. Ska upp och jobba imorgon vid 9 så ska bara slöa hela kvällen.

Annars vetefan vad som händer i helgen, är fars dag på söndag. Måste köpa nåt litet. Ska bort hela dagen typ :o

Orkar knappt skriva i bloggen mer heller. Blir lite då och då bara typ.


RSS 2.0