FUCK YEAH ABH!

Vart i malmö och kollade på Emergenza tävligen, Anywhere but here, bandet jag åkte ditt för att cheka in. Fy fan dem var riiktigt bra, bra ös! Och det bästa av allt var att dem vann deltävlingen också! Så Semifinal på debaser senare!

Annars var det en mycket trevligt kväll och massa roligt folk. Träffade några som man inte sett på ett tag heller, mycket roligt! :) Idag blev det stenhårt på gymmet, satan vad trött jag är i ryggen nu. Var lite taxi senare på kvällen åt några. Sen blev det Kebab Pizza Special från monaco, redigt god! Nu blir det nog lite kaffe sen 2 filmer i min ensamhet, haha!

Helgen går sjukt jävla fort alltid! Drygt är vad det är.. Måste komma på nåt nöje som får tiden att gå fruktansvärt sakta, haha. Hittade nån jävla utmaning eller vad det kallas på saras blogg och bara för att jag inte har ett jävla skit att göra så tänker ja "svara" på den, hoppas nån finner det intressant :)

Tre yrken du drömde om när du var yngre?
Polis
Pilot
Hitman, haha

Tre yrken du skulle vilja prova på?
Polis
President
Porrskådis

Tre yrken du inte skulle vilja ha?
Samhalls anställd
Aluma tidningsäljare
Guldfarmare

Tre språk du skulle vilja kunna?
Japanska
Spanska
Ryska!

Tre länder du vill besöka (som du inte tidigare varit i), och varför?
USA - Fett!
Japan - Bara för det är coolt
Valfritt afrika land - bara för att se om det är så hemskt som det verkar

Tre platser/områden i Sverige du skulle vilja besöka (som du inte tidigare varit på)?
Uhhh har varit på dem platser som är värda att besöka redan....

Tre svenska platser/områden du varit på och vill återvända till?
Åre - SNÖ!
Sen var det nog inte mer i usla sverige.

Tre platser i Sverige du skulle kunna tänka dig att flytta till?
Inte nånstans, bara skånskhatande rövhål överallt utom här nere!

Tre talanger du önskar att du hade?
Talanger, inga är redan talangfull, haha. Övernaturliga krafter däremot :D

Tre saker du skulle köpa till dig själv om du hade 10.000:- "över"?
Ny dator!
Tvättmaskin + diskmaskin
En fetare förstärkare

Egentligen kan jag köpa allt det jag skrev ovan, fast då hade mitt sparkonto vatt rensat nu, haha :p








To the grave

Då sitter man här igen, hann inte med gymmet idag tyvärr. Men likväl blev det en sväng till Ikea med min underbart roliga ikea vän :) Imorgon blir det Bodoni som sagt med gott sällskap, ska bli najs som fan.

Fick köpt en ny lampa att ha i "sovrummet" eftertsom jag fortfarande använder en adventsljusstake, haha. Kanske på tiden att plocka ner den nu. Nu blir det 3 hårda gym pass i rad, har blitt lite segt denna veckan pga olika saker :( Fre, Lör, Sön no mercy. Pumping Iron 2009 fuck yeah!

Blogga kan vara underhållande speciellt när man uttrycker sin åsikt i andras bloggar, finns ju inget roligare än att se hur lätt irriterad folk är, haha! Blogg statistiken skjuter i höjden när det gäller besök! Aja ska inte hänga ut eller skriva nåt sånt här. Det tar man i "kommentarer", haha.

Nu ska jag nog fan ta och koppla in min nya ikea lampa, sen funderar jag på att se Tropa de Elite, skulle vara bra enligt markus. Har dratt hem Bolt med, den verka riktigt rolig.

---
So tonight I'm in the bushes
With a baseball bat
Cause I'm a one man
I'm a one man
I'm a one man revolution
--


I begged her to stay

Nu är jag hemma från den underbara fonduen! Fy fan i helvete vad gott det var. Fantastisk maträtt för undertiden som man väntar på att maten ska bli klar i grytfan så blir man hungrig igen, så man kan äta oändligt! :D

Fast man blir ju lagom mätt när man går därifrån. Trött som ett as är jag med. Blir nog sängen nu snart. Fredag blir det en sväng till malmö och checka lite musik på Bodoni, kommer bli fett nice!

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow




hoiiii

Jahopp bara en liiiten stund tills jag är i himmelriket! Det vill säga "ät hur mycket du vill" middagen på millenium som består av Fondue! Har blivit lite av en tradition att käka där ute nu, 3h+ konstant ätande är najs. Iofs så går halva tiden åt för att vänta på en minimal köttbit som tar 2 tuggor. Upprepa...

Fondue går egentligen emot alla mina mat principer, en jävla lång väntetid och skit lite mat... Men på några timmar så blir det ju en del. Men tid är pengar! Eller ja så funkar det inte riktigt för mig, haha.

Imorgon är det torsdag och sen är det fredag igen! Veckorna går så satans jävla fort, fan nu är det mindre än 1 månad kvar tills jag fyller år, brrr hemska tanke.


!!!!!!

Fan, har ont i huvudet idag. Stack iväg till gymmet men det var fanimej för jobbigt att träna med hoevärk så jag körde hem igen :(

Har städat ut allting ur den gamla lägenheten nu iallfall, ska lämna nycklarna på torsdag. Imorgon blir det god mat på resturang i höllviken! Fondue! Najs e det. Annars händer det inget spännande än.

t

Sthlm

Då var man hemma från stockholm igen, det var en trevlig weekend även om konferansen var sjukt seg och man somnade nästan av det... Jag skiter fan i vilket...!

Tågresan upp var det värsta jag varit med om, tåg är faktikst ganska smidigt och rätt så nice att åka. Speciellt x2000 och förstaklass. Men fy fan när det tar dubbelt så långttid som det SKA GÖRA! Först tekniskt fel så vi satt i Alvesta i 2,5h. Åker i 1h och väl framme i Nässjö då hoppar den jävla tågföraren av tåget och tar ett annat tillbaka till malmö.... Jahopp då sitter vi där utan chaffis. Har dem inte fucking koll på SJ hur deras tågförare arbetar?! Nej nej då fick dem panik inringa en annan, tur det bara tog 1,5h ytterligare väntan... Så istället för ca 4h tog det drygt 8h.

Hemresan gick som den skulle snabbt och smidigt iallfall.

Nu har ja precis packat upp typ och ska sitta här och slöa lite, sen framför TVn och tillslut sova för jag är sjuktjävla trött. Förresten enorm frukost buffe är nog fan det bästa som finns! 2 morgonar nu i helgen med en stor jävla buffe, himmelriket. 1,5h tog det att käka frukost idag :p


WHAT THE FUCK

Jahopp då var det snart helg igen. Fortfarande små förkyld sen åre, det är vad jag är. Störigt men den går väl snart bort helt, orkar inte träna så hårt med förkylning :(

Jag vill tillbaka! Jag vill ut och leka i snön igen, upp på berget och iväg! Helt jävla år till nästa gång, känns förjävligt!
Får längta efter sommaren istället, men det händer inget speciellt då som jag vet om så finns inte så mycket att längta till, förutom ljus och värme kanske. Om det blir nåt sånt här nere i usla skåne. Vi har varken mycket vinter eller mycket sommar här tycker jag.

Sitter och lyssnar på musik och laddar ner, allting försvann ju förra gången. Bob marley vilken stjärna, sen går det över till In Flames och det är fanimej lika bra det, ONLY FOR THE WEAK! Fuck yeah!


hemma

HEMMA FRÅN ÅRE IGEN!

Skönt men tråkigt för nu dröjer det tills nästa gång igen. Första dagarna var det plusgrader och regn för att sedan slå om till solsken/snö och - 20 grader typ, då var det kallt men inte så illa som det låter egentligen. Hade kunnat stanna hemma några dagar nu och sen dra iväg 1v och åka igen för det är så jävla roligt! Men men så blir det ju inte, nu är det tillbaka till dem gamla vanliga rutinerna.

Lång bilresa idag så jag är sjukt trött nu och ska sova snart hade jag tänkt. Hade en sjukt rolig vecka iallfall med mycket spännande grejor. Nu känner man sig riktigt grym med på att åka bräda så det blir en egen till nästa säsong hade jag tänkt.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, godnatt.


HEJDÅ!!!

Imorgon klockan ca 21:00 bär det av 120 mil rakt norrut mot snö och kyla :p Blir en lååång natt med mycket körning, tur vi är 3st som kör. Ikväll kommer det bli ganska sent, sen blir det nog att jag inte sover så mycket, utan upp i tid och fixa det sista. Sen när klockan drar sig mot 15-16, så ska jag försöka sova 4-5h fram till vis ska köra så är jag nog utvilad för körningen. Kaffe + Redbull gör nog susen med. Ska kolla Sin City idag och sen I Am Legend med tror jag.

Detta blir sista inlägget fram tills nästa måndag igen då jag är hemma! Inte för att jag skriver varje dag precis, men ändå.


A lapdance is so much better when the striper is crying.

Blah jobb imorgon igen. Iofs bara 3 dagar sen semester IGEN! Ska blir så jävla gut att komma iväg.
Såfort man är ledig så går tiden sjuuuukt fort tycker jag. 4 dagar bara sprang förbi och nu sitter jag och bara väntar ut dem sista timmarna innan det är dags att slita igen.

Men jag tänker framåt och positivt, 3 dagar! Inget roligt har hänt egentligen, igår så var jag och köpte lite skidkläder till resan, eller ja skidkläder är egentligen lögn för jag ska inte åka nån jävla skidor. Jag ska åka SNOWBOARD! Ny mössa och nya thermobyxor blev det iallfall, även en annan grej som jag inte ens vad det heter men man kan dra upp den över munnen och näsan som en mask typ, för att hålla värmen då.

Måste börja packa med tror jag. Får bli imorgon tror jag, måste tvätta lite grejor som ska med. Hann även med att träna idag, får hård träna nu 3 dagar i rad sen blir det inget på 1 hel vecka. Iochförsig så är snowboard åkning en jävla träning det med fast på ett annat sätt :p

I Hope You Die.


SNOWBOARDING½!!!!!111

   

GE MIG! 1v kvar exakt nu tills det är dags att köra! Kommer gå fort, 4 lediga dagar nu med, sen jobb 3 dagar bara!
 






RSS 2.0