Sluuuuut :S

Då har man spenderat en helg i lägenheten! Börjar vänja sig nu iaf, känns helt okej. Mycket att tänka på :p

Slut på semestern med, jobbet börjar imorgon. Men det är bara att börja räkna ner till nästa semester, är iofs lite jul ledighet senare i slutet på året, hehe! Men det ska ändå bli skönt att få nåt att göra, hade blitt lite drygt att bara sitte hemma i lägenheten hela dagarna.

Allt är nästan på plats nu, ska ha lite lampor och små grejor bara mer. Micro måste jag också köpa. Sen handla lite grejor att ha i kylen med, hehe. Just nu står där bara en massa öl och cider i kylen. Frysen är helt jävla tom. Har en kaffekokare och kaffe iaf, det är det viktiga!

Ska försöka ta foto på lägenheten nu o lägga upp, svårt att ta foto bara som får med allt :O Annars är det bara att komma förbi om ni är nyfikna på hur det ser ut :p Min dörr är alltid öppen! (skämt åsido, den är alltid låst, så knacka!)

Freeeeeeeeeeeeeeeeedag

Japp då börjar man komma till rätta. Har "möblerat" och fixat i 2 dagar nu, man blir trött :p

Får fortsätta imorgon. Har en del små grejor kvar att göra. Känns ganska konstigt nu i början med eget place. Vänjer sig snart tror jag, börjar jobba på måndag med. Det vänjer jag mig inte vid :( Vafan VILL INTE! Orkar inte! Men men tillbaka till vardagslivet...

Palmfestivalen denne helgen, okade inte gå ner idag, höll på här "hemma". Och nu har jag sjukt ont i ryggen och är svin trött.

imorgon!

Då var allt packat och klart, rummet tömt etc etc. Faaan jag är nervös, haha. Men det ska bli så jävla kul. Hoppas jag...

Idag har jag varit på ikea och köpt en hylla och nåt annat som jag inte vet vad det heter. Men man har sina kläder i den, nej det är ingen garderob jag menar. Käkade på burger king i malmö, sen ikväll blev det pizza, nyttigt värre idag.

Hyresvärden ringde även idag och sa att vi skulle mötas kl 9:00 istället, lite sovmorgon då! Så hela dagen imorgon går åt till att flytta möbler från A till B. Har inte sååå mycket att flytta egentligen. Kommer va mer jobb att skruva ihop alla möblerna sen eftersom allt är från IKEA nästan och ouppackat. Men hör och häpna, jag måste till ikea mer, haha.

Nu är semestern även snart slut. Vad har jesper då gjort på sin semester? Inte mycket.... Handlat en JÄVLA massa till lägenheten, sovit bort halva dagen. Suttit uppe hela natten, typ. Jesper har även funderat mycket på framtiden nu när han har haft lite att göra och bestämt sig för att söka till högskola till våren. Har hitta 2-3st intressanta KY utbildningar ala 2år. KY är nog mer för mig då det inte är så långa utbildningar och det är mycket praktik. Säkerhetssamordnare och Informationskoordination eventuellt Nätverks och Kommunikationsarkitekt. Nån av dem 3 måste jag komma in på hoppas jag. Kan för fan inte jobba kvar på bilvården hela livet! Måste göra nåt vettigt, gick ju trots allt 3 år på Teknikprogrammet, just nu är det 3 bortkastade år. Inte bra.

Kommer ha internet redan imorgon igen verkar det som, ringde Telia idag. Vet aldrig dock.


1 dag!!!

Fan sista dagen hemma imorgon :O

Ska packa det sista och köpa några grejor hehe. Ska bli spännande! Tog denna 3a i brist på 2or, nu dök det dock upp en 2a som var intresserad av ett byte, men vafan. Jag kan ju inte byta lägenhet innan jag ens flyttat in, lol :p Får dra på det några veckor iaf :)

t

2 dagar ffs!

2 dagar kvar (med idag)! Torsdagen 28e, 08:00, nyckel hämtar tiden! Sen e det bara o börja flytta. Fan ta Telia om dem bögar ur sig nu, han jag beställde internet av sa att SENAST den 29e ska du ha internet. Bäst för dem.

Han går ut, öppnar dörren. Sätter sig tillrätta, stoppar in nyckeln i låset och vrider om. Hela garaget skakar av dånet, han ler.
Rullar sakta ut på vägen, nätt på gasen. Väl ute på "stora" vägen, gasen i botten. Varvmätaren sticker snabbt, snart 4000rpm, swissssh säger det, turbon kommer igång, motorn vrålar. Han försvinner som en blixt när 350hk+ sparkar han rätt i röven, dumpen pyser vid varje växling. Hastigheten bara ökar och ökar snart passerar nålen 250km/h, leendet blir bara bredare och bredare! Adrenalinet pumpar. ÄLG!!!!!!


Haha skämt åsido med älgen, men FFS vad jag är trött på att köra slöe passat! Fast ja jag kan ju tänka positivt, sparar massa bensin och försäkrings pengar :)

Idag och imorgon blir det packe dagar, måste montera ner hela rummet i lådor. Datorn åker ner sist iaf! Inga mer IKEA turer iaf, sista idag. Eller ja det lär väl bli sen när jag kommer underfund med vad jag glömt köpa, haha.





.........

Söndagar är lika värdelösa även om man har semester tycker jag. Bara 1v kvar på semestern då, tiden går SJUKT fort. Och 3 hela dagar kvar tills jag ska flytta! Omg! Torsdag kl 0800 får jag nycklarna. Sen är det bara till att börja flytta så sakta. Känns skit ballt just nu iaf, undrar hur man känner sen, haha :)

Imorgon ska jag till tippen och kasta skit, börja packa ner grejor här hemma. Kolla över vad jag mer behöver och sånt skit. Nu e jag trött med, slöat för mycket idag. Ska nog sova om en stund för jag ska upp i "tid" imorgon var det tänkt. Lyckas alltid sova bort halva dagen nu på semestern, fast sen sitter man uppe halva natten så det jämnar ut sig tycker jag!


Utkast: Jaha då ...

Fan nu börjar semestern ta ut sin rätt då jag knappt har koll på vilken dag det är länge, haha!
Återigen varit på IKEA och handlat igår...sjukt. Satt och räknade på hur mycket jag handlat för ungefär ca 30 000kr möbler och ca 20 000kr stereo, laptop och lite annat :p Springer iväg :( Och jag har lite små grejor kvar att köpa men det får jag ta efterflytten.

Men men nu har jag allt iallfall, förutom en TV. Får vänta med det tills sen.

w

!!""###¤¤

Jaha blogg intresset börjar dö ut lite, skrev ingen blogg igår :O

Men ja händer typ ingenting alls nu när jag har semester, inte för att det gör det annars heller. Iallafall så igår handlade jag en madrass och ett skrivbord till min lägenhet. Idag fixade jag till min Passat, det som fick nerslag på besiktningen. Så den ska ombes imorgon också ska jag ev in till IKEA, IGEN! Ska köpa lite lampor, mattor och sängkläder :p

Orkar inte leta upp en katt bild idag. lol

Tisdag....

Idag har jag besiktigat min bil och så var jag och tränade! Nu har jag verkligen ont i hela kroppen. Sjuk träningsvärk. Men det gut! Imorgon ska jag upp "tidigt" får nog va uppe vid 9 typ, ska in till IKEA och handla lite igen...

Tiden går fort, halva semestern är över typ. Men ja fick roliga besked också, får nycklarna till lägenheten den 28e augusti istället! Det betyder att jag har hela helgen på mig att flytta in. Perfekt.


.............

Måndag... boooooooring.

Enda jag gjort idag var att besöka tandläkaren, tog ca 5min. Fick ny tid för jag hade ett hål. Körde och tränade på gymmet efter tandis med förresten! Först gången på lääääääääääääänge. Får försöka hålla igång nu, haha!

Fuck it. Ska nog sova nu.


Lörd+sönd!

Första gången jag inte hunnit skriva en blogg varje dag! Så får göra en dubbel nu, lördag och söndag. Inte för att den blir dubbelt sålång.

Lördagen så hämde jag min TV bänk och soffbord på ILVA, givetvis så fick inte allt plats första rundan i bilen så fick köra 2 gånger. Trodde det skulle gå men icke! Fick även vart och sett på RIX FM festival i malmö. Fy fan vad usla artister. Dock var E-type rolig att se för han showade mycket, hehe. Sen på kvällen så hände inte mycket förrän närmare midnatt då jag åkte in till emelie och träffade lite folk där för att senare gå ut på Horizont (Upp-en-bar, som det tydligen kallades). Stängde kl 03 och då åkte jag hem.

Idag söndag vaknade jag kl 1400 ca, haha. Och har inte gjort ett skit och ska inte göra ett skit heller. Imorgon ska jag till tandläkaren, orka. Får försöka och inte glömma det.


Fredag ffs!

Jadå! Idag dök min hemmabio upp, klockan 1030 så lämnade posten det här hemma hos mig. Som jag fruktade när det handlar om" lösa" högtalare och förstärkare är att man inte får kablar till. Så det var bara att smita iväg och handla lite kablar. Sen bestog väl hela eftermiddagen till att koppla in och ställa in allt. Håller på att spela in högtalarna just nu, så dem får väl stå igång dynget runt, hehe! Man får räkna mellan 100-300 timmars inspelningstid på golvhögtalare beroende på märke etc. Bob Marley strömmar ut just nu.

Imorgon ska jag hämta lite möbler IGEN. Fan har nog vart iväg varje dag denna veckan. Men nu e väl iaf det viktigaste klart. Så 2v relxa sen innan flytten.

Såg DOOMSDAY igår. HAHA FY FAN VILKEN B FILM! Det var den märkligaste blandningen jag någons sin sett.
Det var Mad Max möter Arn möter I Am Legend/ (eller valfri" virus gör människor till monster" film). Den hade jävlar i det allt! Men det var jävlar i det en snygg huvudrolls innehaverska (heter det så? :O ).


[email protected]

Okej eftersom väldigt många använder sin blogg för att uttrycka sina åsikter och framförallt sina känslor om saker/personer. Jag skriver typ bara om vad jag gjort just den dagen, haha!

Bara för det ska jag göra ett helt unikt inlägg för min blogg!

Jespers åsikter om allt och lite till:

Inget. för jag bryr mig inte om ett skit! Haha! Skämt åsido, jag bryr mig inte om saker jag ändå inte kan göra nåt åt/förändra som tex världsfred, svälten i afrika etc etc. Jag har politska åsikter men dem vågar jag nog inte skriva ner här faktiskt, haha.

Jag hatar getingar, slöa bilar, folk som inte kan trafikreglerna, otrohet, folk som ljuger, folk som är tröga/dryga/störar sig, när telefonen ringer precis när man har somnat (DANNE DIN HUMLEPUNG!), sliskiga alkoholhaltiga drycker. Det får räcka just nu, haha!

Jag gillar, söta flickor, snabba bilar, rumpor, motorvägar, QP Cheese+ minimorötter och när Emelie står i kassan på McDonalds, vattenpipa med mintsmak, Mariestad Öl, svart jobb, roliga kattbilder. Fan jag kan fylla på hur mycket som helst här märker jag, detta får räcka.

Jespers KÄNSLOR:


Jag är stenhård. Hårdare än du tror. Haha! Skämt åsido IGEN! Just nu känner jag inte mycket, jag känner mig spänd inför flytten iofs. Annars rör väl känslor i 99% av fallen någon typ av kärlek. Men eftersom jag inte har någon "kärlek" just nu så har jag således inga känslor om det. Visst klart man känner sig ensam ibland och all detdära, men då lever jag mig bort i en annan värld, haha gissa den om ni kan :p  Nej seriöst nu igen, detta är djupt, känslor är starkt, känslor kan göra folk väldigt förrvirrade/glada/ledsna/rasande och ev. dumma i huvudet. Känslor kan DÖDA! Brrr....

Jag har känslor, det har jag fakitkst, även om man inte kan tro det för att jag alltid är så hård och ser oberörd ut. Nu kommer säkert nån reta mig för jag öppnar mitt hjärta på detta sätt! Men dem kan brinna i helvetet!


/ Godnatt

Toooorsdag!

Jaha då fick man vatt på ILVA och köpte soffbord och en tv-bänk idag. Ska hämta det i helgen för det fanns bara på lager i danmark. Men men några dagar gör inget att vänta :)

Nu har ja snart samlat på mig alla stora och "viktiga" möbler iallafall, så nu får jag lugna mig lite. Blev en väldig massa utgifter, hehe. Hemmabion skulle komma ikväll, men posten ringde och sa att dem lämnar den mellan 0800-1200 imorgon, fredag. Så jag får se till att va uppe tidigt imorgon med andra ord :O

Idag ska jag fanemej få tummarn ur röven och se filmen! Har handlat naturchips och pepsi på MAXI till ikväll :)


Onsdag!

Vafan ytterligare en dag snart över, går fort detta.

Nu har jag hitta TV möbel på ILVA iallafall! Sen så vetefan vad jag ska ha för soffbord ännu riktigt. Fick även reda på att imorgon kväll så dyker nog min Hemmabio upp, fanemej på tiden, hehe! Ska bli fett iallafall!

Ikväll blir det nog Doomsday, verkar lite B films aktig, men ska ge den en chans. Hancock var lite sunkig kvalite tyvärr, får se om jag biter ihop och ser den eller inte.




Tiiiiisdag

Idag har jag vaknat kl 11 ca. Hjälpte gunnar att flytta lite möbler in till malmö. Blev en runda till mcdonalds där med, QP+Mini morötter!!! Gutt! Efter det, runt 2 tiden. Åkte jag till Claes och servade min Passat så nu är det också gjort. Fick inte vart i malmö o handlat säng och liknande idag, får ta det imorgon eller på torsdag istället. Fan tiden går ändå ganska fort när man är ledig, redan onsdag imorgon. Har vatt ledig 4dagar nu inkl helgen, hehe.

Såg precis Kung Fu Panda med. HAHAHA FY FAN SÅ ROLIG! Jag gillade den verkligen iallafall :)




Första Dagen.

Då var den första riktigta semesterdagen avslutad. Och även 1 dag närmare flytten! Hehe!

Vad har jag då gjort idag? Sov till nästan kl 14:00, blev helt förvånad när ja såg klockan, trodde inte ja kunde sova sålänge. Men men behöver väl sova ut, eller nåt. Iallafall så vaknade jag och så käka jag frukost vid 3tiden, hehe. Blev bullar och kaffe. Sen efterdet så gick jag ut och började städa ur garaget, sorterade upp allt i högar som ska slängas etc. Så fick gjort lite idag iallafall. Imorgon bär det nog av till IKEA för att köpa lite sovrumsmöbler. Måste se till så jag har allt det viktiga.

Fortfarande inget nytt ang mina högtalare, får hoppas dem hör av sig imorgon då istället.


Söööndag!

Söndagen är snart över. Idag var jag och hämtade min nya soffa, får vänta 3v tills jag kan använde den dock. Men men den som väntar på nåt gott :)

Annars händer det inte mycket, slöat som fan idag iallafall. Sån skön känsla det är att veta att jag inte ska jobba imorgon, bara vara ledig. I 3veckor! Fast det kommer gå fort, fast det e lite bra för jag vill bara flytta nu! Blir nog en lång väntan bara hela semestern, haha. Men men gör inget.

En annan spännande grej är att det verkar som om vi har en bokad resa till Åre i vecka 3. Dags att åka mer snowboard med andra ord. Ganska långt kvar, men nåt att se fram emot. Bara vi får ihop ett gäng, iofs verkar det som att vi får det så ska va lungt! :) Får nog köpa mig en bräda detta året, för nu åker jag iaf varje vinter så slipper jag hyra.

/fuck you

LÖRDAGEN ÄR HÄR!

Lööördagen har rullat på så sakta. Vaknade vid typ 11 tiden. Så kom min kusin Alfons hit och lekte, han e så goo lilla Alfons :) Vid typ 1 tiden så körde vi iväg för att kolla på soffa till mig. Först på Hoffs i trelleborg sen Nilssons i Svedala. Hittade en sjukt fin soffa på Nilssons som jag köpte och ska hämta imorgon middag! En soffa rikare och 10 450:- fattigare, hehe.

Svart/Cortina färgad tyg soffa med sån "divan/schäslong" på. Sen var jag en sväng på ILVA och där hittade jag ett fint soffbord som jag gillade som fan! Kostade dock typ 2000kr, men men det var ju fint! Så nu är lite klart iaf. I veckan blir det till IKEA och handla säng och lite sovrumsmöbler iaf. Så är det viktigaste klart.

Har funderat och blir nog fan en ny stor TV också, men det tar jag efter jag flyttat. Nu händer det nog inte mycket mer ikväll iallafall, ska bara slöa och ta det lungt. Dricka lite kaffe snart med, hehe! Guttans! Min "hemmabio" ska komma nästa vecka också enligt Netonnet, så det får vi hoppas. Ser fram emot det! Så jag kan koppla in den bärbara till skiten och TVn ordentligt!

Måste bara säga att jag fet diggar mitt nya tangentborg, så jävla skönt att skriva på så det e löjligt! Snyggt som fan är det med!


FF!

Fucking fredag! Äntligen semester i 3 veckor! :) Fan vad skönt det ska bli med rejäl ledighet. Men det brukar gå löjligt fort så, hehe. Men semester sen flytt så nu händer det en massa grejor!

Har käkat kräftor idag igen, man ska inte göra det för ofta för då är det inte lika gott. Lite mat och mycket jobb. Ska bara slöa hela kvällen, sen upp imorrn och börja handligen, får nog skriva en lista nu så jag inte glömmer nåt.


Snart fredag igen!

Fan äntligtn fredag imorgon och semester! Idag har ja slitit röven av mig som vanligt, lär väl få göra det imorgon med. Har precis käkat grillade hamburgare, sjukt gott! Imorgon blir det nog kräftor igen, haha! Annars börjar semestern lungt iaf imorgon, får väl fira med att ta några öl typ :)

Filmer jag måste se under semestern är iaf The Dark Knight, Kung Fu Panda, Hancock!

Annars blir det till att göra allt klart för flytten, handla och sådant. Ska nog bli kul! Spännande iallafall.


2 DAGAR!

Fy satan så sleten jag är idag, känns det som. Har slitit som ett djur idag på jobbet, kommer nog bli mycket att göra imorgon och på fredag. Men ja sen är det semester så det gör inget :) Ska åka o beställa soffa och lite andra grejor i helgen iallafall. Annars händer nog inget speciellt i helgen iaf. Vet inte riktigt vad jag ska göra på min semester nu mer :S Får försöka hitta på nåt iaf, hehe.

Nu ska jag köra o hämta kina mat iaf, ska bli gott! Ska nog se film ikväll, måste fan se den där Kung Fu Panda nångång, slutar väl med att ja ser den på semesterna kanske, hehe! Vart inne o kollade på TV innan idag, fan det är dyrt med en ny LCD tv. Speciellt när jag vill ha en 46', men sen då kanske man likagärna kan köpa en 42', 4' mer eller mindre kanske kvittar egentlingen. Får fundera lite, hehe! Stog och kollade på en Full-HD samt Blue-ray, FY FAN VILKEN BILD! Blev helt frälst, det är så sjuuuuuuuuuukt mycket snyggare än en sketen DVD.

Kan fan likagärna köpa en PS3a ist för bara en Blue-ray spelare, kostar nästan likamycket :)


Tisdag...

Jaha då sitter man här hemma idag igen.1 dag närmare! Fick 2st paket på posten idag, ett st nytt tangentsbord till min dator, tröttnade på att batterierna trillade ur hela tiden.... Fick även min nya laptop, funkar skit nice. Kommer till användning sen i lägenheten iaf! Nu blir det bara slöe, tiden går sjukt fort ändå tycker jag. Redan onsdag imorgon igen. Gutt iofs!

Har även klippt mig idag, behövdes det ja. Nu är det fint igen, hehe! Sätta på lite kaffe kanske, är sjukt trött. Så piggnar man till lite iaf. Får inte min hemmabio förrän i nästa vecka :( Hade ju tänkt koppla ihop den med laptopen och testa den, men får vänta lite då.




Mauud klart!

"Råkade" beställa en bärbar dator också igår :O Trodde den skulle komma idag men icke, tis eller ons.  :p

Precis käkat tacos, guutt!! Också är Kung Fu Panda himma med så kanske ser den sen om ja orkar. Blir nog lite kaffe och musik nu,haha.


Seeeege måndag!

Då var det måndag igen... Gick fort på jobbet idag så det va skönt, bara 4 dagar kvar nu!

Blah blev problem med ägarbytet på Supran, hade visst råkat skicka in dem gamla registretings papperna ( visste inte ens att jag hade nyare ), oavsett så var dem inte giltiga så jag fick beställa nya hem till mig som jag får fylla i och sen skicka till Vägverket.

Har ont i skallen idag med, sovit dåligt inatt. Ska käka tacos ikväll iaf, hehe!


Söndaaaaag...

Grymt skoj kväll igår hos Gunnar. Kräftor är så gutt, synd man inte blir mätt av det bara :(  Tur fidde hade med sig ett kött spjut eller vad det var, långt som fan iaf. Och gott var det med! Massa vattenpipa, cigarr och öl var kvällens huvud attraktioner :) Och trevligt folk likaså ;)

Måde rätt så bra idag, mest ont i skallen. Men det fixade lite panodil. Idag händer inte mycket alls, slöe dag. Sen jobb imorgon igen, sista veckan. Niiice! Hoppas min nya hemmabio kommer på måndag, eller tisdag med, vill testa den ju :D

Ska nog åka och kolla på en bil på semestern som verkade intressant. Honda Integra Type R, bara titta, inte köpa än, hehe.


Lördag!!

Äntligen lördag gutt! Kräft party ikväll med massa öl! Kommer bli skoooj :)
Annars idag har jag jubbat lite mellan typ 9 och 12, putsade upp polarens Integra Type R, sjukt fin blev den! Går rusktigt bra den jävlen med. Blev jävligt sugen på en sådan sen, haha. Ligger runt 100k för en fin en. Sjukt sköna Recaro säten i den med.

Bara 1 jävla vecka kvar till den längsta semestern jag har haft i hela mitt liv :) Ska vara ledig i 3v! Förra sommaren var det 1v, förra sommaren igen så var jag inte ledig alls för då var det jobb hela sommaren efter studenten. "Sommar" loven som man hade på gymnansiet var också bara jobb, även alla andra lov med för den delen. Men det har iaf visat sig nu att allt mitt hårda slit har gett utdelning nu när man sålt bilen och kollar kontot (eftersom jag inte har nåt lån att betala av bilen med ). Niiiiccce :p


FREITAG!

Äntligen fredag! Gött! Dock lite småjobbande imorgon med. Men det räknas inte :p
Har precis grillat lite och käkat, drog en öl till det med. Guttans! Blir ännu mera imorgon på kräftskivan! Fick inga högtalare idag då, lär väl komma nästa vecka som jag trodde från början, hehe. Köpte ett nytt tangentbord idag dock, skit snyggt var det :)

Satt i valet och kvalet om ja skulle uppgradera min vanliga datorn, men nej sket i det. Får vänta lite efter flytten tror jag. Även lagt ihop en inköptslista på grejor idag, hehe blev en jääääääääävla massa. Men det e najs!

Nu ska ja inte göra ett skit, ska slöa lite och bara ta det lungt. Sätta på lite musik kanske?


RSS 2.0