Hemmabiobeställt :O

Fan fredag snart igen! Gött! Ska iofs jobba på lördag ändå, hehe. Ska fixa en polares nya Honda Integra Type R, svart :S
Sen på lördag kväll ja då blir det KRÄFTSKIVA! Fy fan vad kul det ska bli! :)

Fick ju som sagt sålt bilen och det kliade i fingrarna så idag efter jobbet åkte jag och köpte en 22' LCD skärm till datorn. Sen nu för 10min sen så beställde jag ett hemmabiopaket inkl förstärkare och en Samsung DVD spelare på nätet. Så vi får väl hoppas att det är något att ha, det kostar trots allt typ 9k :O

Sen är jag sjukt trött som vanligt idag igen, haha. Precis käkat mikrovärmd mat, ganska gott faktiskt med rester.

Ska även in i helgen och kolla på soffan "live" i förra bloggen och se om den bara är fin på bild eller inte!



Soffa?



Tyckte den var sjukt snygg. Vill ha!

ONSDAG!

Hur, hård dag på jobbet idag. Först till malmö och slita där, sen tillbaka på firman igen och fortsätta slita! Men men tiden går fort som fan iaf. Snart är det Augusti! Betyder att snart är det semester i 3v och sen flytt! Efter lite flytt-snack idag på jobbet så längtar jag ännu mer, hehe! Ska bli såå nice med ett eget place :)

Supran är borta och jag saknar den inte idag faktiskt. Körde ju inte så ofta med den ändå, kört kanske 10mil senate månaden med den. Visst den var sjukt kul att köra, gick som faaaan! Och snacka om att den drog blickar! Fanns ju ingen som inte vände sig om när man kom glidandes, coolt, haha :p Blir nog en bil för max 100k nästa vår, man kan faktiskt få en riktigt fin 206RC för dem pengarna.

Orkar inte skriva mer nu, ska äta.

Klassisk bild, så jävla roligt! Hahahaha!


En supra fattigare.

Då var bilen såld och jesper avsevärt mycket rikare :) Inget lån att betala av eller nåt alls, så det gick rakt ner i fickan. Ska nog fira med att köpa en ny dator! Haha! Aja, då blev min lilla lista som jag skrev ner i ett blogg inlägg för nån vecka sen, verklighet! Nee men ska fan inte göra av med alla pengar nu, ska handla möbler etc. Sen investera typ 100 000:- på nåt vettigt sätt och se hur mycket man kan få dem att växa till nästa sommar så jag kan köpa en ny bil! :p

Måste berätta hela historen med. Klockan 0700 (ca) ringer mobilen och det är köparen som säger att han är lite försenad och är inte i Trelleborg förrän vid 12 tiden. Kör och jobbar, sen vid 12 tiden så möter jag upp han och hans kompis på övre.

Snacka en massa och titta etc. Fan jag borde bli bilförsäljare kanske! Sen så kom den givna provkörningen, då säger han "Du får köra för jag har blivit av med körkortet i 4månader", HAHA WTF, tänkte jag. Men han menade allvar. Så jag körde en sväng med han i bilen, såfort jag tryckte gasen i botten så blev bilen såld, haha! Kom tillbaka, gick till banken. Gjorde upp affären. Sen körde hans kompis och han själv hem till Värmland.

Nu blir det att köra i Passaten hela vintern, blir ny bil som sagt nästa vår/sommar. Skulle inte förvåna mig om det blir en ny Supra :) Problemet är lite att jag kan fan inte byta ner mig nu när jag e van vid att köra en 350hk+ bil med RWD :(




/bye

Måndagens arbete över, går fort detta! Sitter här o svettas som en gris, sjukt varmt e vad det är! Men vafan jag gillar värme :)

Vart precis en snubbe och hans far nere och titta på min Supra, dem verkade gilla den. Skulle höra av sig senare. Ska möta en annan snubbe på övre imorgon vid 8 tiden som också ska ta sig en koll. Får se hur det slutar. Har lite ångest faktiskt att sälja, haha. Gillar ju min bil, den är sjukt fin. Finns fan inte många bilar som är snyggare än en Supra!

Börjar kurra i magen med, får se vad jag kan ordna för mat att äta.


Söndag :(

Jaha då var det söndag igen, tiden går foooort. Jobbe dag imorgon igen. Får hoppas veckan går fort som fan! Hehe!
Vaknade idag vid 10:00 tiden och hade lite sådär ont i huvudet, 1h senare körde jag in till jobbet och putsa upp Supra. Tvätta och städade den, sen fick den sig en polering också. Jäääävlar vad den glänser nu, riktigt fin blev den :)

Om ca 30min så ska jag in till malmö en sväng med fidde för han skulle visst sälja sin laptop till nån där, hehe.

Ska nog grilla lite korv till kvällsmat sen om jag orkar :p Blev sugen på det iaf. 

2v kvar till semestern!!! KOM IGEN DÅ FÖRAFN!


Grill + öl!

Nehepp det blev inget Hbg ikväll då, det blev grillkväll ute i Ibans föräldras sommarstuga istället :p Så har precis varit på AG och handlat potatissallad och pepparbiffar till ikväll. Hann inte till möllers och köpa grillspett så :( Lagt en del öl i kylen också, kommer bli fint.

Grillat + öl = bästa som finns, nästa iaf, finns en sak som e bättre, haha :)

Haha här kommer någon av dem sista "nakenbilderna" som jag hittade. Det är faktiskt http://fight.bodoglife.net/ som är en MMA Fighting sida, så visar tjejerna olika "grepp" eller vad fan det är dom gör när dem slåss i den dära ringen på TV.



Löööördag

Fan så trött jag är idag, hehe. Har jobbat mellan typ halv 9 och 12. Var ändå helt okej. Nu ska ja snart gå ut och göra en grej med bilen hade jag tänkt. Funderade på om man ska köra itll helsingborg ikväll, det var nån crusing där uppe som kunde vatt kul och köra. Speciellt fall man blir av med bilen sen :( Så får passa på att köra lite idag, hehe.

Kanske skulle köpa nåt o grilla till ikväll, hade vatt gott som fan faktiskt. Men sen e jag lat med så vi får se, hehe.

Ingen bild såhär tidigt på dagen, nej nej. Det får ni se ikväll :)


Himma igen!

Har precis varit på dalabadet och käkat och haft det sjukt trevligt faktiskt. Precis lagom blev det. Käkade plankstek och sen en marängschviss (eller hur fan det stavas :O ) tll efterrätt. Var riiiktigt nice. Så det blev väl typ 3h där nere ändå, ganska länge.

Ska upp imorgon vid 8 tiden och köra till jobbet och göra lite extra jobb. Lite halv boring med ändåniiiice cash. :) Så jag får väl lägga mig snart, 1h max till sen blir det kudden, Är faktiskt riktigt trött just nu.

Hmm jag tänkte skriva nåt vettigt, satt o funderade på nåt innan men kom av mig så fuck it, haha!
Också bestämdes det att ev nästa helg blir det kräftskiva hos gunnar, yee niiice! Ska nog bli lika kul som förra året hoppas jag. Sen så nån vecka senare så blir det nog inflytningsfest hos mig. Och sen dillade dem om att vi skulle ha halloween fest hos mig, wtf klä ut sig lol va... :)



Tänkte fullfölja min bildserie hela vägen ut, har några till. Dem blir mer och mer vågade, hehe :)

Nu blir det lite Bob Marley gung innan jag lägger mig.

Bob Marley - No Woman No Cry!



Fucking fredag!

Det var fanimej på tiden att det blev fredag.... Ska dock jobba imorgon haha. Men det är inte samma sak att jobba helg :p
Ska snart gå och ta en dusch för kl 2000 ska vi va nere på dalabadet och  käka och dricka o ha trevligt, blir nog skoj.

Orkar inte skriva mer nu, skriver kanske en vettigare blogg ikväll istället.


Snart e det fredag!

Då var det fredag imorgon! Veckan har ändå gått sjukt fort tycker jag. Men det är skönt.
Händer inget speciellt idag heller, bara ytterligare en vanlig dag. Funderar på vad ja ska käka ikväll, börjar bli lite hungrig, men jag är sjukt trött också så vetefan om ja orkar göra nåt att äta ens.

Imorgon blir det dalabadet på kvällen iallafall, sen upp tidigt och jobba på lördag. Ska fixa till en husbil :O Men det är fete bra cash på jobbet sett till hur många timmar som behövs, 1000kr timmen jadå!

Hmm får se om ja hittar någon rolig bild, besökar antalet ökade faktiskt igår, haha. Undrar om det var min fina bild som gjorde det. För att ta reda på om så är fallet så lägger ja upp en till idag :)


Vaaarmt!

Idag är det vaaaarmt! Skönt som fan egentligen, behöver lite sol och sommar, då blir man gladare. Jobbat och slitet ytterligare en dag. Snart är det helg igen, gött! Ska ner till dalabadet på fredag kväll och käka o hade de lite trevligt, så det blir najs.

Har precis varit ute och kört en runda med Supran, den e så fiiin, haha :) Undrar om jag kommer få sålt den nästa vecka eller inte. Sen så händer det inte mycket annat roligt, dagarna är drygt men går ändå fort så det är bra. Snart bara 1 månad kvar till flytten! Whoo...typ... :)




Undra om ja får dubbelt så många läsare nu när man lägger upp en sånhär bild, haha :)

Tiiiisdag.

Då var man hemma från jobbet som vanligt. Sitter och funderar på vad jag ska käka, kanske kör till Mcdonalds och hämtar käk. Hade vatt najs med en burgare faktiskt. Så kan ja ta Supran in, så den får lite sol på sig också :) Riiiktigt gött väder ute nu fan! Skulle bli fint hela veckan, synd man jobbar :(

Dagarna går fan fort förbi tycker jag, det e naaajs :)

Nepp ska åka o fixa mat nu på en gång för jag är utsvulten!


Booooooooooooring.

Ny dag ny blogg, haha! Fan sibbe har visat mig en ny TV som han nog ska köpa, den är SJUKT snygg. Blev fan själv sugen på en sån, fast den är rätt dyr. ca 15k för en 40'. Men visst den har allt och är sjukt jävla snygg.

http://www.fyndborsen.se/ScriptServer/TradePoint/B2C/UI/Catalog/ItemView.aspx?Key=6753


Nepp ska inte handla nåt "roligt" innan jag flyttat. Möbler och det är viktgare just nu! Storhandla sista 3 veckorna i augusti när man e ledig.

Ska nog kränga en Pizza ikväll, mor o far åker på semester till Bulgarien imorgon. Tisdag -> Tisdag.




Hemmabio!

http://www.hifiklubben.se/produkter/hoegtalare/golv/dali_megaline_hoegtalare.htm

2 x Det paketet. Så har man 1 i varje hörna. 2.3 METER HÖGA! 100kg STYCKET!
319 800kr/paret

http://www.hifiklubben.se/produkter/hoegtalare/center/bw_htm1d_centerhoegtalare_svart.htm

1x Center
72 900kr/st

http://www.hifiklubben.se/produkter/hoegtalare/subbas/dali_euphonia_as2_subbas_koersbaer.htm

1x Sub
46 900kr/st

http://www.hifiklubben.se/produkter/hemmabio/foerstaerkare/class_ca-5200_effektfoerstaerkare_silver.htm

1x Effektförstärkare/Slutsteg
84 900kr/st

http://www.hifiklubben.se/produkter/hemmabio/dvd-spelare/class_delta_cdp-300_dvd-spelare_silver.htm

1x DVD - Spelare
66 900kr/st

http://www.hifiklubben.se/produkter/hemmabio/foerstaerkare/class_delta_ssp-600_foerfoerstaerkare_silver.htm

1x Förföstärkare/Hemmabio
69 900kr/st

Nu har jag byggt ihop ett ljudsystem som antagligen kan riva ett helt hus. :)

Slutsumma: 981 100kr. Så lite drygt 1 miljon!

Glömde ju nästan TV! "Bara" 42, men sen är det en äkta METZ ingen usel Samsung.
http://www.hifiklubben.se/produkter/bild/lcd-tv/metz_linus_42_lcd_tv_antrasit.htm

28 998kr/st
 



TRISS HERE I COME!

1234567890....etc

Jaha då sitter man här igen, lyssnar på GMS. Fan ge mig semester NU! Orkar inte vänta 3v till :(
Händer inte mycket nu ikväll, nån timme till sen får man sova så man orkar upp imorgon.

Daniel säger:
-Vi riktga män, vänder ut och in på boxershorts
-Vi riktiga män, duschar bara på julafton
-Vi riktiga män, runkar bara till action-filmer




"FUCK THE WORLD!"

Jahapp då var det söndag.... Traaaadigt. Jobbe dag imorgon igen, men det är lite bra för då är det snart ännu närmare till SEMESTERN! Har egentligen en jävla massa att göra/vill göra på semestern, Måste handla massvis med grejor till lägenheten först och främst :) Har 3v på mig att ordna allt. Sen måndagen den 1e September, samma dag som min semseter slutar, så flyttar jag! Najs....

Detta är vad som EVENTUELLT (det som jag vill ha, inte måste :P ) kommer att inhandlas om jag får sålt Supran+Passaten i år. Möbler och sådant köper jag även om ja inte får sålt någon bil :)

- 1st Peugeot 206RC (stort kanske, behåller kanske passaten)
- 1st 46' FullHD LCD TV
- 1st FETE hemmabio
- 1st Bärbar Dator
- 1st Uppgradering till stationär dator
- 1st PS3a ev ny XBOX360 med HDMI

Får fylla på efterhand ja kommer på, haha :)

Aja drömma kan man! :P

Blir ingen bild nu, kanske senare ikväll. Blev 2st igår så.

Arnold vs Stallone...

Haha ja då blev det Rambo 4 ( woops blev lite fel där innan, lol ) idag hemma hos fidde. Snacka om slaktar film, så jävla skön!

"Fuck the world"

".. live for nothing.. or die for something.."

Hååååård!

Well well, ska nog koppla datorn till TVn nu! Vill ha större skärm :) Skulle se Kung Fu Panda, men fyfan för CAM.


Lördag...

Har gjort lite allt möjligt idag. Vaknade redan vid kl 10, sen in till jobbet vid 12 tiden och träffa holm och fidde där. Dem ville tvätta av sina bilar. Sen körde vi och krängde på Mcdonalds! Träffa lille alfons kusinen där också :)

Fidde skulle ha nytt hemmabio system så vi drog till Expert och köpte ett, åkte hem och kopplade in det. Behövde lite dunka dunka musik så vi kunde testa ljudet, tanka hem lite Infected Mushroom och stoppa i! Dunkar på så in i helvete! Redigt nice! :)

Ska glo film ikväll, blir nån action rulle med massa pang pang så vi får testat ljudet!


listor för hela slanten.....

Sitter o degar o väntar på Kung Fu Panda ska bli klar så, behöver lite roliga ideer till bloggen förutom vad man gör om dagarna så tatta lite från fidde, Dagens Top 4 Musik :) Måste ju ändra lite, haha!

1. In Flames - Delight and Anger!
2. Matisyahu - Time of your song (skön reagge)
3. Bob Marley - Three Little Birds
4. The Nightwatchman - One Man Revolution

Bubblare (eller vad fan det kallas) Eek A Mouse - Ganja Smuggling

/boom

Dont believe the mask..

"Goodbye my love." He doesn't say it. There's no room for softness... No place for weakness.

Ska nog glo lite film ikväll, jävla regnväder ute. Ska dra hem Kung Fu Panda och se om den är nåt att ha :) Klarnar kanske upp sen iofs så man kan köra en runda. Precis käkat grillat, finns fan inget godare. Måste skaffa en grill till lägenheten sen.

Fundera på hur jävla mycket jag behöver köpa till lägenheten sen, samt vad jag skulle vilja ha mer än det nödvändigaste. Vilket är en jääävla massa egentligen, haha!







FREDAG!!!

Jaha då fick man sluta tidigare idag från jobbet, ganska skönt! Ska gå och ta en dusch nu hade jag faktiskt tänk, är helt trött så kanske piggnar till lite :)

Händer nog inget särkilt ikväll, blir nog bara ta det lugnt och slöa. Ska nog ut o köra en runda faktiskt om det inte börjar regna då. Tanka ju den häromdagen så får köra upp lite soppa! Fick ett mail av en snubbe idag som kunde ordna fram rena cash och ev köpa bilen efter hans semester :O Så det verkar lovande! Ropar inte hej ännu dock...

Får ev. mobilräkningen betald av jobbet framöver som löneförmån :D



Varfan e pengarn folk?

Okej, sen min förra blogg där jag nämde några bytesförslag jag har fått så kan tillägas numera (är uppe i 11st bilar "att välja på"), kan inte klandra folk för alla 11 är folk som själva försöker sälja sin bil. Således kan man konstatera att marknaden är vääääldigt seg just nu ang bilförsäljning :

 Z3 M Coupe, Evo 5a samt ytterligare en Skyline R33.

Roliga bilar allihopa men jag har bestämt mig för att inte byta bort bilen ännu! Ger det några veckor till och ser om det finns nån jävel som faktiskt har pengar!

Haha fi fan.

En dag till averkad, snart e det för fan helg ju! Skönt med lite vila faktiskt.  Fast det går fort sen är det måndag igen :P

Sofia och lille Alfons kom precis hit, dom ska äta räkor, vetefan om jag orkar det, inte så gott egentligen och sitta o skala o skit. Tar tid fan. Händer inget speciellt ikväll, ska bara lata mig som vanligt. Se om ja hittar nån ny bra musik också.


Kom igen då!

Fan dagarna går över rätt fort ändå, redan torsdag imorgon, Sen är det fantamej fredag igen, gut gut! Är lika trött som vanligt idag, sjukt trött dvs. Tänkte köra en runda, men jävulen vad svarta moln det kom utanför fönstret precis, hehe!

Ska fixa nåt käk med snart är vrålhungrig fan! 1,5 månad kvar till lägenhet!


Seeeegt....

Sushi på fredag @ jobb, gutt som fan!

Hmm det var jävlar vad jag är uttråkad just nu. Vet inte ens vad jag ska skriva här, men jag skriver ändå, haha!

Försöker komma på nån ny musik att dra hem, men vetefan vad det skulle vara för kul :( Imorgon blir det inte lika mycket slööööe på jobb, tiden går så jävla sakta när man segar. Men man e fan lika trött ändå när man kommer hem oavsett.

Ingen bild ännu! 1 om dagen räcker! Haha! Annars tar dem slut, har några til.

Foooooo.....

Jaha då var ytterligare en arbetsdag averkad, har slöat rätt mycket på jobb idag har inte varit så stort tryck, skönt! Verkar som Supran försvinner i helgen också, blir ett inbyte+pengar som det ser ut som nu. Alla jävlar vill bara byta bil, ingen som har bara pengar, averkade byten: M5, Cosworth, Impreza, Evo 3 med 600hk, Volvo V70, S40, Saab 9-3 aero, Skyline R33. Ett av dem kommer det bli +pengar ( nyckelord = bruksbil, gissa hehe? ).

Räknar dagar...


Mina Mottagna Filer...

Satt och bläddrade igenom mappen Mina Mottagna Filer från MSN, ja jäääävlar vad mycket konstiga/roliga/snuskiga/coola bilder/låtar/filmer det fanns där, allt skit som folk skickat till en.  Hade säkert 100 låtar från diverse artister där.

Fått kaffe nu så är helt pigg nu, haha!


Seg....

Då var måndagen över, skönt. Gick ganska fort idag på jobbet, tog det ganska lungt och stilla. Ska käka lasagne vid 7 tiden typ, ska bli gott. Tiden går fort snart har halva Juli passerat.

Händer inget roligt idag, träna sen kanske, är sjukt trött just nu.


Love many, trust few!

Varför har aldrig nån sagt att In Flames faktiskt gör bra musik?! Lyssnat sönder dem hela kvällen typ. Nu ska jag sova eller iallafall lägga mig i sängen och glo på TV, är inte så trött ännu. Fick även en jävla mass goo st0ner musik av naken-danne, haha!

The future lies ahead!


HAHAH!


Thought I was unbreakable....

Då lever bilen äntligen! Fick pillat ihop det sista och kört och tvättat av han. Nu står den o glänser i garaget och ska inte köras med så mycket. Ska sälja den, måste ha pengarna till annat helt enkelt. Men JÄVLAR vilket glädjerus och adrenalinkick det var att köra en sväng med den :) Kommer nog aldrig bli Supra fri, får kanske bli en Singel Supra nästa sommar?

Har även märkt att jag skriver en del stavfel i min blogg, haha! Fakk it.... Nu ska jag snart käka, sen är det måndag imorgon och då börjar skiten igen, men men går fort hoppas jag! En viss helt Supra galen flicka vill att jag ska köra till Falsterbo nästa vecka så hon får åka en sväng, haha :D Kanske inte vatt helt fel, jesper brukar va snäll ;)

Orkar ingen låt text idag, blir drygt med för många.


In Flames - Delight and Anger!

Fan har aldrig gillat In flames men denna låten är riktigt jävla bra! Häll på o skruva med bilen till ca klockan 0100 igår :O Men nu är den nästan helt klar iallafall, så ska snart ut och fortsätta. Sen blir det en lite runda, måste tvätta av han med.

4 veckor kvar, sen är det semester och sen flytt! Ja jävlar då ska det bli ändrig på saker och ting när man får egen lya, inga mer döda helgen 8-)

Everyday takes figuring out how to live,
Sometimes it feels like a mistake,
Sometimes its a winners parade,
Delight and angers,
I guess thats the way its supposed to be...'

Please heal me, I cant sleep
Thought I was unbreakable,but this is killing me
Call me, everything
Make me feel unbreakable, lie and set me free

I feel the fear takes hold
Affraid this hell I create is my own
Come my fatigueness, I cant take it anymore
This used to be my own world, but now I've lost control

Please heal me, I cant sleep
Thought I was unbreakable,but this is killing me,
Call me, everything,
Make me feel unbreakable, lie and set me free

Chasing leftovers,
Under the fading sun,
Searching for shelter,
I feel my time has come

Please heal me, I cant sleep
Thought I was unbreakable,but this is killing me,
Call me, everything,
Make me feel unbreakable, lie and set me free

Lördag.......

Vaknade, åkte till jobbet och slet lite och slappa dock en hel del med, hehe :) Klockan 12 kom det in 2 albaner på jobbet och fråga om dem fick låna min bil och köra till IKEA med. När dem kom tillbaka med bilen fick jag 200kr av dem för bensinen så det var ju lungt.

Har precis käkat rester och druckit Coca Cola! Lyssnar på lite avslappnande Reggae iform av Bob Marley! Ska iväg på nåt kalas sen och käka lite mat och tårta iaf, hehe.


Dont worry about a thing,
cause every little thing gonna be all right.
Singin: dont worry about a thing,
cause every little thing gonna be all right!

Rise up this mornin,
Smiled with the risin sun,
Three little birds
Pitch by my doorstep
Singin sweet songs
Of melodies pure and true,
Sayin, (this is my message to you-ou-ou:)

Singin: dont worry bout a thing,
cause every little thing gonna be all right.
Singin: dont worry (dont worry) bout a thing,
cause every little thing gonna be all right!

Rise up this mornin,
Smiled with the risin sun,
Three little birds
Pitch by my doorstep
Singin sweet songs
Of melodies pure and true,
Sayin, this is my message to you-ou-ou:

Singin: dont worry about a thing, worry about a thing, oh!
Every little thing gonna be all right. dont worry!
Singin: dont worry about a thing - I wont worry!
cause every little thing gonna be all right.

Singin: dont worry about a thing,
cause every little thing gonna be all right - I wont worry!
Singin: dont worry about a thing,
cause every little thing gonna be all right.
Singin: dont worry about a thing, oh no!
cause every little thing gonna be all right!

Uhm vafan hände just precis...

Då dumpade J mig för 3dje gången, jag får väl skylla mig själv egentligen. Hur dum är ja som går tillbaka efter 1a? :O Men men kliar det i pungen så gör det., haha. Jag orkar verkligen inte sitta och va helt ledsen och deprimerad, I just don't give a shit. Det funkade inte, vi var helt för olika helt enkelt ( tydligen ). Det som retar mig är att jag bjöd på middag INNAN! :( :P

Nu sitter ja och kränger en kall mariestad och ska lyssna på lite skön stonermusik och yxmördarmusik. Funderar på att börja odla cannabis kanske?


Fredag...

Ja då var det äntigen helg, fast det blir inte mycket vila än. Ska snart köra till ystad och käka på restaurang med J, ska bli skoj och mysigt. Plankstek kanske, haha :) Jobba på bilen med i helgen ska jag.

Igår skaffa jag massa bra och ny musik då all min gamla försvunnit :(

Nya Album:

The Best of Groundation
GMS
Eek A Mouse
Bob Marley
Infected Mushroom
Fu Manchu
The Clash
Witchcraft (ganska sunkigt tyärr, hehe)

///

Lååååång dag!

Jobbat som vanligt. Vid 5 tiden så kom jag och nicklas på att vi var tvungna att sätta 4st rutor solfilm som vi hade lovat, men glömt bort. Så vi bestämde oss för att ta med allt hem till nicklas och göra det i hans uterum. Beställde sushi som jag körde och hämtade, gott gott! Käkade, sen börja vi jobba så smått, samtidigt så var hans 2 små knattar hemma (snart 3 år och andra ca 5månader). Så det tog en jääävla tid, haha. Klockan va 9 så skulle den äldste sova, så fick jag mata den lille bebisen med velling, spännande!

Nu e jag himma igen och är sjukt trött! Middag med J imorgon, ska bli roligt, var längesen :)

VICTIMS - WHO THE FUCK ARE WE!




The Road I Must Travel!



So when thirsty I will drink
When hungry I will steal
But the road I must travel
Its end I cannot see
So tonight I walk in anger
With worn shoes on my feet
And the road I must travel
Its end I cannot see
And I will sing to myself
That I'm gonna be free
But the road I must travel
Its end I cannot see

There's a sign along the highway
But it's too dark now to read

JAG VILL FLYTTA!

Sitter och räknar ner dagarna tills det är dags, haha! Måste få tummarna loss och fixa bilen klart, men det gör jag i helgen för det blir inte så mycket leka med J för hon ska jobba och kanske gå ut med sina vänner sen. Sen ska ja köra lite och sen säljer jag den :) :(




Slutkörd...

Vaknade, körde till jobbet. Kom hem vid 6 tiden. Käka kebabpizza med pappa. Börja skruva ihop bilen igen. Och nu orka ja inte mer så nu sitter jag här. Vilken spännande dag idag! :)

Måste gå o lägga mig i tid idag, haha. 1h senare gör mycket, men vafan fastnade på msn med en blivande supra ägare :)





Trött....

Vaknade hemma hos J och det var lika mysigt som alltid :) <3 Vår dag idag, fast bägge av oss glömde bort det, haha :D

Åkte till jobbet, slet som ett djur (som vanligt... ), kom hem och käkade fläskpankaka som var sjuuuk god!

Sen fortsatte jag skruva sönder min underbara bil *host* ironi *host*. Men ta mej fan jag fick äntligen ut det jävla paketet som ja skulle ha ut. Vilket jävla idiot jobb! ALDRIG MER!


Nu ska jag ha mig lite kaffe och sen tänker ja slöa som fan här vid datorn!

Blod, svett och Stallone!

Kära Blogg,

Sitter hemma hos J och ska sova nu typ. Kollade RAMBO 5 innan, ja jävlar snacka om slakt, barnvänlig, NOT!  Där ligger fantamej Arnold i lä! Trådlöst internet är djävulens uppfinning och ger en bara huvudvärk...

HEJDÅ NU SKA JAG SOVA.

The Nightwatchman - One Man Revolution

Blogg premiär för Jesper! Lägger bara upp en låt text på en låt som ja tycker är riktigt skön att lyssna på :) Och som fick mig att starta bloggen, och lite tackvare J, så hon kan få nåt roligt att läsa nångång (förhoppningsvis) :O



On the streets of New York
The cabs don't stop
On the street where I live
They called the cops
Found a noose in my garage
Now how 'bout that
So tonight I'm in the bushes
With a baseball bat

Cause I'm a one man
I'm a one man
I'm a one man revolution
I'm a one man
I'm a one man
I'm a one man revolution
The time is nigh
The day is dark
There's only one solution
I'm a one man
I'm a one man
I'm a one man revolution

On the streets of Havana
I got hugged and kissed
At the Playboy Mansion
I wasn't on the list
On the streets of Cape Town
Shit's ready to blow
I don't know how to get there
But I'm ready to go

Cause I'm a one man
I'm a one man
I'm a one man revolution
I'm a one man
I'm a one man
I'm a one man revolution
The time is nigh
The day is dark
There's only one solution
I'm a one man
I'm a one man
I'm a one man revolution

Sacrifice and neon lights
Slaveships don't wait
Love many, trust few
And don't be late

In my nightmares
The streets are aflame
And in my dreams
It's much the same
And on the streets of L.A.
They know my name
And if you've come this far mister
Maybe we're one and the same

Blogg

Testar bara :P


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0