Slut på 2008.

Nyårsblogg!

Jaha då var det snart slut på år 2008. Nåt speciellt som har hänt detta året som är värt att minnas? Hmm bra fråga, gått fort har det iallfall. Enda minnesvärda/stora som har hänt 2008 är väl att jag har flyttat till en egen lägenhet, 2 gånger, haha :p

Annars har det nog vart ett allmänt uselt år utan nåt speciellt spännande som jag kommer ihåg. xD

Ikväll blir det party party och helt nyårsfirande grejen. Sen vaknar man imorgon på det nya året 2009, inga förväntningar på det nya året så slipper man känna sig stressad över saker man borde göra, haha.

Nu ska jag nog gå och duscha och göra mig i ordning lite.

Hejdå 2008!

Julblogg....

Jahapp då var Julen över för detta året typ, det går inte lite fort va...

Firade jul hemma hos farfar med diverse släktingar. Lång dag, MASSOR med mat och julklappar sen på kvällen, blev nog inte utdelning förrän vid halv 9 tror jag, hehe. Fick en hel hög med "bra att ha" grejor till lägenheten, diverse kläder och små prylar. En skit fet Coca Cola tavla med!

Hela julen består i princip av att bara träffa alla släktingar flera dagar i rad tycker jag. Har varit borta 2 dagar nu, ska bort ikväll igen och på fredag.. Inte julmat dock alla gånger vilket är bra.

Installerade om datorn här hemma med Vista Ultimate, den behövde rensas up för den var sjukt jävla seg på det mesta. Sparade allt jag behövde, men glömde givetvis att spara all min Musik så den gick upp i rök. Håller på och installerar lite spel och skit ju nu, tar en jäääävla tid.

Idag har ja inte gjort nånting alls typ, kollat på en film och käkar på mcdonalds är väl allt, haha. Ska snart iväg igen. Imorgon börjar mellandags rean överallt och ingenstans, så ska en sväng till malmö med fidde och co och checka lääääget.

Skönt med lite lediga dagar nu iallafall, jobb på måndag och tisdag och sen ytterligare mer ledigt, naaajs. Snart e det fantamej dags för ÅRE också! Ju mer ja tänker på det desto mer längtar jag efter det, fan vad kul det ska bli att få åka lite bräda igen, fifan!

,,|,, o.O ,,|,,

Vafan!!!!!! Ge mig julledigt! Kändes som det var dags för semester nu när man gick hem från jobbet. Vi tog det lungt som fan, käka julbord och hade "julavslutning" för att 2st åker till fjällen hela nästa vecka :p Men jag ska snällt vara tillbaka på jobbet på månag morgon, så detta är bara en helt vanlig jävla fredag och en helg som vilken annan... -.-

Aja slutade vid 1400 ca, fick julklapp av chefen med, snällt ,1 000kr+en ask choklad :)
Åkte och tränade sen, träffade markus på gymmet, han hade också fått sluta tidigare. Sen hem och duscha och nu om typ 1h ska jag hem till mor och äta middag :p

Ska nog handla lite julklappar i helgen både till andra och migsjälv!

Don't worry about a thing,
Cause every little thing gonna be alright.
Don't worry about a thing,
Cause every little thing gonna be alright!




Angers!

South Park + 2 1/2 Men = Räddar kvällen. Skrattar alltid så jävla mycket åt dessa program, älskar dem!

Försov mig i morse, klockan ringde inte ens. Men men skönt ändå för ja fick sova lite längre, hehe. Är bara 2 jobbedagar kvar tills det e helg och lite vila iallfall, sen 2 dagar jobb till. Sen JULAFTON och 5 dagar ledigt. Ska bli skönt som fan!

Idag fyllde min bror 20år! Grattis till han, god mat och alltdetdära på kalaset. Julklappar, har nog handlat allt som ska handlas. Skulle egentligen köpa mig en ny jacka i helgen om jag har tid.

Nu e jag jävligt trött och ska gå och lägga mig.

Till dig:


Trigger

Idag har jag varit ganska duktig och städat undan och satt iordning nästan allt i hela min lägenhet. Så nu är här fint. Ska bara rensa på balkongen med, det har blivit ett officiellt skräp rum, haha! Nicht gut! Har gjort det lite "juligt" här hemma med nu, blev precis lagom. Ingen jävla gran dock, fy fan för barr. Det var Lucia idag även, det passerade förbi helt jävla obemärkt faktiskt.

Det har varit en väldigt händelsefattig helg, lung iallafall. Är väldigt uttråkad just nu faktiskt, ska nog lägga mig. Är trött efter en hård dag. :o Blir nog gymmet imorgon i brist på annat. Sen borde ja åka o handla lite grejor till mig själv som jag har skullat göra väldigt länge men aldrig fått tummarna ur röven att göra. Lär nog inte hända imorgon heller, haha!

Snart e det JUL, det är väl en trevlig tid så men det e alltid lika orka på att handla julklappar! Sen är det nyår snart med :o Efter det så blir det åre! Och ytterligare lite senare fyller jag 22år, shiz....

Skulle eg lägga upp lite bilder på hur det ser ut här himma nu men det e för mörkt för att ta några just nu, haha.

Boooored... <_<

 

Äntligen!!

Internet tillbaka nu! Skönt, rena döden att sitta utan internet :o

Först skulle ja inte få det förrän den 16e december, sen var det helt plötsligt inte förrän vid Julafton. Kom hem idag, 10e, och starta datorn och woops internet fungerade :o Ringde telia för att undra vad som hänt/står på. Allt var visst löst nu, gäller att ringa o stressa dem så händer det grejor! :p

Well ska skriva mer sen, nu ska ja äta...

Over and out!

Då var det ganska längesen ja gjorde ett inlägg så kan va dags för ett nu :) Är så satans seg, har tappat gnistan.

Har hållt på och flytta hela veckan nästan och imorgon är det bara det stora kvar, sen har jag flyttat på riktigt! Ska blir grymt skönt. Klockan 10:00 börjas det. Kommer nog gå ganska fort då vi är en del som hjälps åt. Det är egentligen en jävla massa små grejor man har överallt som tar mest tid att flytta.

Ve och fasa jag kommer stå utan internet på obestämd tid, förmodligen hela nästa vecka. Vad ska jag göra då! Hjälp mig! :o haha! Tiden går fort som fan med, är ju snart jul för fan! Jag har inte en tomtejävel här hemma än mindre adventsljusstakar, haha! Gran kommer ja inte heller ha, ingen julstämmning alls, tråkigt faktiskt, älskar Julen :( Fast den är fort över. Har inte hunnit träna så mycket denna veckan heller, dock förståeligt. Ska komma igång igen på riktigt nu på måndag, hård träning inför fjällen så man är i form för lite snowboard åkande!

Nu ska jag gå och sova hade ja tänkt, har skruvat ner sängen så får sova på golvet dock :p




RSS 2.0