:O

Himma igen... trött.

DE

Trött. Åker till tyskland imorgon och är hemma på lördag igen, hejdå typ :p Hela famlijen är bjuden av mormor och morfar till nåt hotell eller vad det var, ska fira morfars 70års dag. VIlket innebär att min 22års dag kommer att tillbringas i tyskland med eftersom jag fyller på fredag, spelar inte mig nån större roll faktiskt.

Utgång på lördagkväll och fira det lite då istället typ. Om jag inte är hemma helt för sent dvs. Skönt med lite ledigt från jobb dock, 2 dagar semester typ! Snart är det Mars månad, då ska det fan börja bli lite varmare och gå mot en härlig vår förhoppningsvis.


FÖR HELVETE!

Idag har varit en märklig dag, både på gott och ont. Det var en ganska lugn förmiddag på jobbet för att sedan övergå till en mycket stressigare eftermiddag. När jag slutat jobba körde jag till Willys och handlade middag, blev laxfile med potatismos idag och en ganska god hemma gjord sås, haha *stolt*. Saken är att jag köpte 2st Energi drycker (Burn!) på willys och jag betalade även för dem MEN sen när jag skulle ha en innan träningen så var dem BORTA!!! Efter ett febrilt letande så kunde jag jävlar i det inte hitta dem.

Några fundersama minuter senare så kom jag fram till att jag helt enkelt måste glömt att packa ner dem i kassen på willys! Well, 20kr är inte hela världen för en rik man som jag, så jag körde fanimej inte tillbaka och hämta dem, haha! :p Begav mig till gymmet för ett hårt pass med liiite mindre energi än vad ja räknat med. När jag väl kommer till gymmet så slår det mig att jag glömt min hörlurar hemma, helvete också! Träna utan BRA musik (läs hård musik) och utan nån gympolare är rena döden! Så det blev inte lika tungt pass idag som jag hade velat :(


yeah!

Har haft en riktigt trevlig helg faktiskt! Fredes fest hemma hos gunnar i Lund. Igår blev det förfest hos mig och sen utgång i trelleborg, massa vattenpips rökande och öl drickande så det blev riiiktigt najs! Fick även med mig 2st hem efter utgången, det ni, haha ;)

Nu ska jag köra hem till mor o far och spika upp lister i deras sovrum och byta nån eluttag, sen blir det nog pizza där ikväll med, hehe. Har fruktansvärd träningsvärk i min rygg med men det blev ett redigt hårt pass i lördes så inte så konstigt det heller.

Hejdå


,,|,,

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

,

I hope this helps to emphasize
I hope this helps to clarify
I hope you die

,


?!

ÅT HELVETE MED DETTA!


Is this love?

Tisdag kväll, trött och sliten är jag. Mycket på jobb idag och sen blev det ett gympass som vanligt. Imorgon är det onsdag och det är bra, då har halva veckan gått! :p Då är det snart helg, najs! Blir nog en händelserik helg denna gången jämfört med förra ;)

Sitter och lyssnar på Bob Marley just nu, FINNS DET NÅT SKÖNARE?! Snacka om avslappningsmusik, bara pipan som fattas. Men fan har en envis förkylning som inte riktigt vill släppa, blir helt stopp i näsan hela tiden, jobbigt så får leva på nässpray.

wanna love you and treat you right;
I wanna love you every day and every night:
We'll be together with a roof right over our heads;
We'll share the shelter of my single bed;
We'll share the same room, yeah! - for Jah provide the bread.
Is this love - is this love - is this love -
Is this love that I'm feelin'?
Is this love - is this love - is this love -
Is this love that I'm feelin'?
I wanna know - wanna know - wanna know now!
I got to know - got to know - got to know now!


ahahahhahahahahha

Jahopp då var måndagen avklarad med! Skönt! Jobbet gick sjukt fort faktiskt idag, hade massor att göra då går tiden fort. Hoppas hela veckan går undan. Idag käkade jag kycklingfile med ris och sweet chili sås, fan så gott det är! Fast jag lyckas alltid bränna fast lite av riset i botten på kastrullen så man får diska som ett offer för att få den ren... Ska se om jag hittar nån rolig film och lite bra musik att dra hem med, behöver nån underhållning.

Sen bar det av till gymmet en runda med som vanligt, hårt pass idag med! Kändes riktigt bra :) Nu sitter jag bara här och slöar som vanligt typ och väntar på att tiden ska gå. Måste nog handla lite imorgon kom jag på, mjölken håller på att ta slut IGEN, är nog lika bra att köpa på sig  4-5L åt gången så man slipper handla mjölk varje dag...


IRONY!

Då var helgen över igen! Känns som att det var för 5 minuter sedan jag satt här och invigde fredagen... Huaa så snabbt det går! Känner mig helt jävla seg i huvudet idag, mer än vanligt. Fått tränat idag iallfall sen hem och hjälpa far att tapetsera och sätta upp lite gips, sen blev det kebabpizza från monaco. Blev även en sväng till fidde och glo lite tv med han och markus.

Lite drygt 1h kvar sen är det läggdags och sen vakna upp och tillbaka till vardagen på jobbet.. :( Men veckan brukar faktiskt gå sjukt fort med så det är ganska skönt, bara att se fram emot fredagen då! Blir inflyttningsfest hemma hos gunnar i lund så det blir nog trevligt!

Nej fan nu orkar jag knappt skriva på tangentbordet så slö jag känner mig, kanske börjar bli sjuk? :o


/¤)!/¤)="!¤()%!

Lördagkväll snart IGEN, tiden går fan för fort! Igår var vi hemma hos fidde hela kvällen och spelade Wii och drack öl, var riktigt roligt faktiskt. Idag har ja inte hunnit med så mycket egentlingen, blev inget gym för jag orkade fanimej inte. Men imorgon måste jag ta igen det. Har varit hemma och hjälpt mor och far att måla deras sovrum igen, är hemma där och hjälper till nu nästan varje helg känns det som :o

Ikväll så ska jag hem till kusinerna och käka lite middag med familjen, sen kommer markus hit och får se vad vi hittar på för något. Hmm vad finns det mer för intressant att tilläga, ge mig sommar och värme! Ändå gången jag vill ha snö och kyla det är när jag är i fjällen och åker snowboard, inte annars!

Idag är det ju även den supergulliga dagen Alla hjärtans dag, haha okej? Vad är det för speciellt med denna dagen? För mig är den som vilken som helst förutom att jag gett iväg massa hjärtan till folk på facebook, haha :p



Tilläger en nyklippt bild på självastebloggägaren!


Y.M.C.A!

Då var det fredag imorgon igen! Fan vad fort denna veckan har gått :o Helgen lär gå lika snabbt...
Blev en standarddag idag igen. Jobba, äta, träna, slöa, sova. Sova är vad jag ska göra nu iallfall.

6e mars då smäller det, haha! Kommer bli fett!

Nu orkar ja fan inte skriva mer, är tröööött. Godnatt.

On the streets of New York the cabs don't stop
On the street where I live they called the cops
Found a noose in my garage, now how bout that
So tonight I'm in the bushes with a baseball bat

Cause I'm a one man revolution
The time is nigh, the day is dark
There's only one solution
I'm a one man revolution

On the streets of Havana I got hugged and kissed
At the playboy mansion I wasn't on the list
On the streets of Cape town shits ready to blow
I don't know how to get there but ready to go

I'm a one man revolution
The time is nigh, the day is dark
There's only one solution
I'm a one man revolution

YMCA!


Sympathy

Hua snart är det helg igen, torsdag imorgon! Idag blev det fullkornsmakaroner till middag, jag smakar fan ingen skillnad på dem eller om det är "vanliga". Men det gick ner! :p

Sen blev det en runda till gymmet som vanligt och nu är jag trött som fan, som vanligt det med. Ladda ner nån kortfilm med Madagascar pingvinerna som jag tänkte kolla på, dem är ju sjukt coola iaf! Fick inte handlat idag, orkade fanimej inte, så får göra det imorgon. Allting är typ slut, utom makaroner. Måste köpa massa frukt! Så jag har nåt att käka när jag blir sötsugen.


The story aint over yet.

Jahaa då var tisdagen snart slut med! Jobbet gick snabbt och smidigt idag med, gut. Kom hem från jobb sen dök markus upp och vi drog nästan direkt till maxi och handlade :p Blev hamburage som visserligen var färdiga, men vi stekte dem och hackade grönsaker, blev bra. Kändes oss riktigt stolta, hamburgare + 2 1/2 men! :)

Efter maten så är man alltid sjukt slö, så 30 min tv tittande, sen 1st redbull, sen bar det av till gymmet, haha! Blev ett riktigt bra pass idag med, växer så det knakar! Eller ja kanske inte riktigt :p

Nu har jag precis gjort det jag egentligen hatar mest av allt, diskat! Faaaan ge mig en diskmaskin! Kanske borde köpa en sån liten man har på bänken? Tycker du jag är lat då kanske? Fuck off såfall!

Nej men seriöst, det suuuuger att diska. Speciellt när där är mycket disk. Förresten så är det dags för klippning imorgon, fan på tiden att få det kort igen! Mohawk!




Och du, förlåt.

Goodbye.

Satan vad måndagen gick fort! Massor att göra på jobb, är helt slut i kroppen. Blev kycklingfile och ris med sweetchili sås till middag idag när jag kom hem, gott! Fast råkade ha på riset liiite för länge bara, så det blev lite knaprigt, haha! Men det gick ner! Nu är jag nog ännu tröttare än innan. Skam den som ger sig, om ca 30min är det gymmet som gäller så det är bara att tagga till. På med lite hård musik, det gör susen. Redbullen sparar jag till imorgon, då blir det ett hårt pass.

Nu kom emelie precis hem tidigare tom, så nu ska jag göra mig klar att dra iväg och gymma.


Said - said - said: I remember when we used to sit
In the government yard in trenchtown,
Oba - obaserving the ypocrites
As they would mingle with the good people we meet.
Good friends we have, oh, good friends weve lost
Along the way.
In this great future, you cant forget your past;
So dry your tears, I seh.

No, woman, no cry;
No, woman, no cry.
ere, little darlin, dont shed no tears:
No, woman, no cry.




I'll be missing you.

Lika fort som det blev helg så är den över nu, haha. Shit vad fort det går. 1 vecka närmare till jag fyller år med. Fast veckan går också fort så snart är det helg igen, haha.

Idag har jag varit hemma hos mor o far och målat i deras sovrum som dem håller på att renovera. Ska dit en runda nästa helg igen och måla en gång till. Men det är bra, för då bjuder dem på middag när man ändå är där!

Han inte träna idag, eller orkade inte riktigt heller. Tränade i lördes och det var riiktigt hårt och bra pass. 1,5h bara rygg träning tar rätt död på en dagen efter med, men det är naaajs!


THREE LITTLE BIRDS!!

Då har man vatt på födelsedags kalas för mor, 45år blev hon. God mat och tårta, najs! :p
Vart ganska lugn dag på jobbet idag, skönt. Imorgon blir det gymmet som vanligt tror jag, sen ska jag hem och hjälpa far slipa lite väggar i deras sovrum.

Bob marley dunkar ur högtalarna nu, såå grymt soft musik det är! Verkar inte hända nåt mer ikväll så blir nog en film bara idag. Sen upp i hyffsad tid imorgon, vilket oftast innebär att jag ställer klockan på 9-10 men sen stänger av den när den ringer, så vaknar jag vid 12 istället, haha. Ju längre man sover ju tröttare blir jag fan.... Men skönt att sova ut ordentligt på helgerna iallafall. Jag är så sjuuukt morgontrött alltid, ännu värre när det är vinter och mörkt ute. Ge mig sommar och sol så man blir lite piggare ffs!

Rise up this mornin,
Smiled with the risin sun,
Three little birds
Pitch by my doorstep
Singin sweet songs
Of melodies pure and true,
Sayin, (this is my message to you-ou-ou:)

Singin: dont worry bout a thing,
cause every little thing gonna be all right.
Singin: dont worry (dont worry) bout a thing,
cause every little thing gonna be all right!



Asshole

Då var det fredag imorgon igen, skönt! Fast helgen lär väl gå skit fort som vanligt... Men inget att sitta och sura över :p
Jaha nu har jag ide torka igen, ingen aning om vad jag ska skriva för något.

Imorgon är det kalas iallfall, måste sätta upp min taklampa här hemma med som jag inte fått tummarna ur röven att göra ändå sen jag flyttade hit. Fick tränat idag med, axlar och triceps blev det! Redbull <3 Ska se om jag kan handla ett par nya byxor i helgen och kanske en ny jacka med. Om jag orkar...

Har laddat hem Madagascar 2 nu, 1 var ju sketarolig! Så ska se 2an ikväll. Såg även Bolt häromdagen, haha fan vad skön film, när hamstern i kulan kommer med i bilden, riktigt jävla rolig! Animerade filmer från Disney är EJ att underskatta! Riktigt sköna!

Du, ja du.


83

Idag känner jag mig riktigt nöjd, lagade middag för omväxlings skull, haha! :p
Kycklingfile och ris med sweet chili sås, fan det blev riktigt jävla gott faktiskt. Sen banan och kaffe till efterätt, hehe!
Idag var det faktiskt lite lugnare på jobbet så det var skönt som fan. Mitt nya VISA kort kom hem i brevlådan idag med, en jävla tur det. Har fan inte haft en enda krona ute att handla förr sen i fredes.... Nu ska jag inte ha några jääävla magneter i fickan mer på jobbet.

Torsdag snart igen! Då är det snart fredag och helg, mor fyller år på fredag så det blir kalas och allt sånt där på kvällen. Har även vilodag från gymmet idag. Börjar fan bli trött med nu... Får göra nåt som håller mig vaken.


oi

Faaan så trött jag är! Och hungrig börjar jag med bli, har inget hemma att äta heller förutom massvis med frukt. Nu är tisdagen iallfall snart slut med, det skulle bli snöoväder stog det i tidningen i HELA sverige, och det brukar exkludera Skåne /Trelleborg iallafall, så jag är inte orolig för nåt sketen snö inte!

Haha hittade en små helfestlig grej på nisses blogg så eftersom jag inte har något för mig så ska jag också svara på den.

OM DIG:
Vem är du? - Jesper Dahlberg

Stjärntecken: - Fiskfan
Ålder: - 21

Din bästa egenskap: - Err bra fråga, att jag tar allt som det kommer, om nu det är en egenskap, haha.

Din sämsta egenskap: - Haha tror du verkligen jag har nåt sånt? Lite lat ibland kanske.

Ögonfärg: - Blå

Hårfärg: - Uhm inte hel blond och inte mörk, nåt mittemellan.

Har du nån nojja? - Auuu nej. Jag vet knappt hur man blir "nojjig"

Gillar du att slåss eller? - Det kan va kul ibland.

Är du seriös? - Berors på vad det gäller, träning är jag seriös, mest annat inte så seriöst :p

Gillar du att laga mat? - Njäee inte egentligen, men har inte så mycket val än att laga.

Är du sexuellt frustrerad? - Haha vet knappt vad som menas men ja känner mig inte frustrerad precis :o


ÄRLIGHET:
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? - Öhh, 1, 2 kanske?
Vad tycker du om kärlek? - Ingen kommentar.
När kramade du någon sist? - Idag!
Saknar du någon speciell person? - Nope.
Har du svårt för att bli kär? - Nej tror faktiskt inte det.
När kysste/hånglade du med någon sist? - "Classified"
Ångrar du det? - Jag ångrar aldrig något nånsin!
Är du singel? - Jepps
När fick du senast en komplimang? - Idag!
Har du hånglat med någon av samma kön? - NEJ FY FAN!
Druckit så mycket att du spytt? Jaa

Dumpat något på ett svinigt sätt? Haha nej.

Varit otrogen? Nej det har ja aldrig.

Förfest eller efterfest och varför? Förfest! Jag är alltid så satans trött för efterfest...

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: - Njae, somnat av förmycket sprit räknas det som medvetslös?
Hånglat med nån riktigt ful: Nej jag hånglar inte med riktigt fula personer.
Hånglat med fler än 50 pers: - Naj :o
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Hmm jaa, men det händer ju inte allför ofta precis..
Gjort något riktigt dumt? - Haha mycket dumt.
Gjort något du verkligen ångrar? - Nej jag ångrar aldrig nåt!
Varit nykter på nyårsafton? - Haha ja, jag söp väl fan inte innan 10 års ålder.
Åkt ambulans? - Njä inte åkt, men kört :)
Gjort nåt olagligt? - Haha massor! Räcker man sätter sig i bilen så är man nästan olaglig..
Blivit polisanmäld? - Haha nopp, men blivit hotad att bli det.
Slagit ner någon? - Nej det har ja inte-
Skämts över dina föräldrar? - Hmm tror ej det.
Skämts över dig själv? - Haha nej för fan!
Sagt jag älskar dig och menat det? - Jadå.
Tar du droger? - Nope
Dricker du? - Jadå.
Vilka kläder sover du i? - Kallingar!
Vad hatar du verkligen? - Riiiktigt korkade människor. Och spenat, fy fan säger jag!
Varit kär? - Jadå
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - Inte kär kanske men "gillat".
Är du ensam nu? - Jadå så bara kom ;)
Vill du gifta dig? - Vet inte faktiskt.
Vill du ha barn? - Jaadå en liten knatte som man kan lära allt man vet, haha

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - Uhm jag själv?
Såg dig gråta? -  Jesper gråter inte, han suckar.
Fick dig att gråta? - Inget. Hårt, haha
Du delade en cigg med? - Jaa ingen aning, röker inte..
Du gick på bio med? - Nån kompis kanske :o

Sa någonting till dig? - Emelie
Skällde på dig? - Skällde och skällde, rövhålet på Bilia gnällde över en repa på hans 500 000kr bil! "Passa dig så du inte får en till om du inte håller käften, svarade jag"

DE SENASTE 48 TIMMARNA:
Skrattat? - Jadå!
Kramat någon? - Japp!
Pussat någon? - Nai men nästan :p
Köpt någonting? NEJ FÖR MITT JÄVLA VISA KORT HAR SLUTAT ATT FUNGERA!!!!
Sjungit? - Haha jadå för fan!

 


me and everyone!

Då var man hemma igen efter ett träningspass. Får nog börja dricka Redbull innan passen nu mera, är helt jävla trött efter jobbet när man kommer hem. Somnar nästan i soffan, så tog en redbull och sen ja jävlar vad laddad jag blev! Blev ett riktigt hårt och bra pass! :)

Nu sitter jag här och ska nog snart gå och ta en dusch, behövs. Dagarna går fan fort så in i helvete! Måndagen flög förbi, sen är det tisdag imorgon. Snart helg igen! 4 veckor till jag fyller år också, brr...


Move bitch, get out of the way!

Då var helgen slut igen, hård måndag morgon snart igen. Tiden går fort, fast det är bra för då är det närmare till sommaren och värme. Framför allt LJUS! Inget mer totalt jävla mörker som det är nu, morgon och kväll. Ge mig sol! Fast med sommaren så kommer känslorna, nu snackar ja inte kärlek, nej nej. Glida runt och glassa i en nice bil känslan! Vilket min nuvarande inte lyckas med, haha. Så blir nog bilköp lagom till våren, sen sälja efter sommaren igen. Lär inte ha råd med det om jag ska plugga :p

Har fått ordnat nytt VISA kort nu med, det andra blev avmagnitiserat pga att jag hade en superstark magnet i min ficka på jobbet, hehe smart jesper. Måste ha ett nytt körkort med för det gamla har nästan gått av på mitten....

Får hoppas veckan går lika fort som vanligt så det blir helg igen, hehe.


RSS 2.0