Sege!

Okej nu täker jag skriva ett blogg inlägg! Katastrof!

Helgen var lugn och skön faktiskt. Var med fidde och markus i fredes, var inne på Media Markt kl 20 till 22 typ, haha :p Sen fick jesper åka och rädda festen åt nisse genom att starta vattenpipan :p På tal om vattenpipa så har jag själv beställt en nu så får inviga den i helgen, så det är bara att komma förbi :p

Vart på ikea i söndes faktiskt och köpte en taklampa att ha ovanför barbordet. Blev fett nice. Nu har jag nästan precis varit och tränat, Tobbe har ju flyttat till Lund nu så har börjat träna lite med Emelie istället :) Får se till att hålla igång nu fan!!!

Hoppas veckorna gå fort nu, blickar fram mot Åre och snowboarding! Eller ja den 13e Nov duger gott med! Årets dag det, haha :p


Gud och Jesus satt och spelade kort i himmelen. Det var söndag och Sankte Per var ledig.
Helt plötsligt knackade det på pärleporten.
- Du får gå och öppna, sa Jesus till Gud. - Jag öppnade sist.

Gud reser sig motvilligt och går och öppnar dörren. Utanför står Allah.
Gud tittar förvånat på Allah, vänder sig om och ropar till Jesus:
- Har du beställt Pizza?

lol

Dags att göra nytt inlägg! Snart är det helg! Skönt, ska inte jobba denne helgen faktiskt :p Känns lite konstigt , haha.
Kan iofs träna både lör o sön då, vilket är bra.

Annars händer inte så mycket här i helgen. Ska handla för mina presentkort hade jag tänkt, haha.

Shit vet inte vad jag ska skriva ens :O vad skiver man i sin blogg eg?


Samsung 46" A656

Kära blogg.

Det har varit en händelserik helg faktiskt, eller ja lite iaf. Fredagen var det fest hos fidde och det var helnajs! Lördag så var det massor med jobb. Har jobbad varje helg nu sen semestern slutade, iofs bra för det gjorde så att jag hade råd att köpa min nya TV idag :) Gymmade som vanligt vid 12 tiden med markus då. Sen vid 14 snåret så drog han och jag in till NETONNET och handla TV!!

Kom ut i bilen så knöga vi in TVn i bagaget men luckan gick inte att stänga... Hade givetvis inget spännband/rep med mig att binda med, så vi fick köra till en mack och handla ett rep som var aldeles jävla för långt så vi fick linda det 100000 varv. Sen där hemma klippte jag av det för jag orkade inte knyta upp och ha mig, hade tatt 1000 år....

Så söndag kväll/eftermiddag spenderades framför nya TV. Detta medförde att jag nu har en TV på sovrummet med, äntlinge, måste bara köpa en antennsladd först, haha!

Jahapp

Har varit väldigt seg på att blogga. Hela blogg intresset har dött ut för min del, knappt läser eller skriver numera :(

Ska försöka skrapa ihop lite att fylla sidan med. För det första, idag är det onsdag, jobbade till kl 1900. Sen åkte jag på kalas hos min kusin, han fyllde 2 år. Mat och tårta, gutt!

Annars i veckan har det inte varit mycket mer än gym och jobb typ, haha! Imorgon måste jag til MAXI och storhandla, börjar få slut på allt här hemma så får köpa hem lite allt möjligt! Har tom skrivit handligslista. Sen måste jag försöka komma på nåt att ha i det 3dje rummet, förslag? Biorum, träningsrum, skräprum (som ja har nu :p ) etc?! Ideer tack!

Jag trivs faktiskt jävligt bra att ha eget place, nu har man vant in sig att leva här och sådant. Så jävla skönt att kunna göra precis vad man vill och bestämma hur man vill ha det här. Ingen som ska tycka o tänka en massa om allt :D :P

Måste dock fylla ut min hall med lite grejor, den är sjukt tom :o Ska ha skohyll, nån mindre hylla, nåt att ha på väggen etc. Såg även att TV som jag hade tänkt köpa i slutet av september har sjunkit med 1000spänn bara på nån vecka sen sist jag kollade! Kan gått sjunka lite till :p

Blev ändå liiiite text, nu ska jag se E04 av PRISON BREAK! Hejdå!



Helg

Då var det dags för ett nytt inlägg tycker jag. Hela veckan har gått SJUKT SNABBT! Skönt är ju det dock. Men helgen går lika jävla fort... Nu ska jag iallfall sova snart, ska upp imorgon och jobba lite igen. Annars har veckan beståt av massor med jobbande (läs övertid) och hård träning, börjar komma igång ordentligt nu och då är det kul igen!

Ska även hjälpa fidde att flytta imorgon så hela dagen/eftermiddagen är uppbokad. Idag blev jag även hem bjuden på sushi hos mor och far, skit gött var det! :) Annars har jag bara slöat hela kvällen, behöver vila upp mig lite. Så söndag är ledig dag, hehe!

Out...

blah!

Nu är jag så jävla trött så nu ska jag lägga mig och sova! Måste köpa mig en tv till och ha i sovrummet snart.....

Idag = jobba, träna, slöa, sova. Resten av veckan = EXAKT SAMMA! :O

sup?

Jahopp då var måndagen avklarad. Skönt! Nu är det en hel vecka kvar till nästa måndag! :)

Idag har ja inte gjort mycket, kom hem, åt, körde o gymmade. Nu ska jag snart sova. Är sjukt trött faktikst, tar hårt på en att jobba och sen gymma. Sliter fan ut sig, haha! Dagarna går ändå ganska fort över tycker jag, snart är det helg igen. :p

Har brist på skrivmaterial... vet fan inte vad jag ska skriva här :o Händer ju inget speciellt faktiskt, mer än att jaa jag bor själv i en lägenhet, finns inte så mycket som kan hända/händer. Allt är väl i princip klart här hemma, är bara lite små möbler/grejor som ja skulle vilja ha, måste ha nåt i hallen, där e helt tomt. hehe!

Peace.........

WANTED nu! Måste fan få tummarna ur röven och se den....

Idag blev det stenhårt på gymmet, ska in imorgon med! Lite småpill att göra här hemma med imorgon. Idag var ja på maxi o handlade igen, slutade med att jag köpte potatis kroketter och pepparbiff till mig själv o laga sen på kvällen. Gott som fan blev det!

Fidde o nisse var här en sväng o tog en bira idag igen, gutt som fan! Sitter o lyssnar på musik HÖGT nu, hehe. Skönt det med.



R.I.P Iceman Supran.

http://www.vk.se/Article.jsp?article=213824

Helg....

Japp då var det helg! I går (fredes) så slutar jag vid 4 och fick dryga kvar på jobb till 5 för att lämna ut en bil. Sen en stund senare när ja va hemma så kom fidde, nisse, kim, markus upp på besök, tog några öl och hade trevligt. Idag vakna ja klockan 8 av att grannen ovanför står och bankar med en jävla hammare! Iofs skulle jag ändå upp så det gör inte så mycket. Men vafan?! Vem fan står o spikar kl 8 en lördag morgon?! Iallafall, gick upp, körde till jobb. Vid halv 12 så var ja klar och drog hem igen. Nu ska jag bege mig till gymmet var det tänkt. Ikväll inga planer ännu.


Snart heeelg!

Snart helg! Skönt, ska dock jobba på lördag förmiddag. Veckorna går fort som fan tycker jag. Iofs lite bra för då kan man se fram emot Åre och lite snowboard åkande igen. Har bestämt mig för att köpa TV med nu, måste ha en större och sätta in den gammla i sovrummet. Så slutet av september blir det en.

Ska se WANTED ikväll, får se om den är nåt bra. Jobbet tar död på en! Helt sjukt trött varje dag man kommer hem :( Idag tog även min tacofärs slut, haha! Käkat tacors, mån, tis, ons och torsdag. Nu får det bli nåt annat, hehe. Inte tacos på ett bra tag.

Blir till att försöka få gjort det sista i lägeheten. Sätta upp lite lampor, badrumsskåp och fixa små grejor som spisplatt lock, glasunderlägg till vardagsrummet etc :p


:O :O

Brrrrrr, håret reser sig på hela kroppen. FY FAN VILKET UNDERBART LJUD!!!




Har varit på Ikea idag och handlat lite mer små grejor, köpte lampor. Men givetvis glömde jag handla lampkontakter för det ingick inte.... :S

Har absolut inget vettigt att skriva nu, ska snart sova!

tiiiis

Ujuj, blev tacos idag med, haha! Får leva på det resten av veckan känns det som, sjukt mycket kvar. Iofs blir billigt o bra! :)

Fan idag e ja svin trött, ligger bara på soffan, och ska se Prison Break för det har börjat nu igen!! Fick inte va ensam i dag heller.. Kom släktingar o hälsa på, alla är nyfikna som fan :p

Nu vet ja inte vad jag mer ska skriva...

Jobbet is back!

Första jobbedagen av klarad. Gick snabbt och ganska smidigt faktiskt :p

Idag har jag invigt köket, efter jobb körde jag o handla mat och lite små grejor att fylla kylen med! Lagade tacos till kvällsmat, fan vad enkelt det är, haha! Gott var det med. Blev massa över, så har mat för hela veckan :) Köpte även en micro, var ju tvungen att värma taco tortillasen på nåt vis! Sitter i soffan nu med laptopen i knäet och 2 1/2 men på TVn.

Snart dags att sova igen, går fort denna veckan känns det som. Ikea igen på onsdag, har skrivit en liten lista igen med grejor att handla. Kommer nog upp bilder i veckan med när allt är "klart".


RSS 2.0