Sthlm

Då var man hemma från stockholm igen, det var en trevlig weekend även om konferansen var sjukt seg och man somnade nästan av det... Jag skiter fan i vilket...!

Tågresan upp var det värsta jag varit med om, tåg är faktikst ganska smidigt och rätt så nice att åka. Speciellt x2000 och förstaklass. Men fy fan när det tar dubbelt så långttid som det SKA GÖRA! Först tekniskt fel så vi satt i Alvesta i 2,5h. Åker i 1h och väl framme i Nässjö då hoppar den jävla tågföraren av tåget och tar ett annat tillbaka till malmö.... Jahopp då sitter vi där utan chaffis. Har dem inte fucking koll på SJ hur deras tågförare arbetar?! Nej nej då fick dem panik inringa en annan, tur det bara tog 1,5h ytterligare väntan... Så istället för ca 4h tog det drygt 8h.

Hemresan gick som den skulle snabbt och smidigt iallfall.

Nu har ja precis packat upp typ och ska sitta här och slöa lite, sen framför TVn och tillslut sova för jag är sjuktjävla trött. Förresten enorm frukost buffe är nog fan det bästa som finns! 2 morgonar nu i helgen med en stor jävla buffe, himmelriket. 1,5h tog det att käka frukost idag :p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0